Kennelliitto julkaisi uutisen, jonka mukaan kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy:n johto on irtisanoutunut. Tätä uutista voi pitää monellakin tavalla odotettuna (uutinen tuossa alempana).

Tuohon uutiseen johtaneita tapahtumia voidaan tietysti vain spekuloida, koska syitä ei edes yritetä selittää.

Monien epävirallisten tietotoimistojen antamien vinkkien mukaan syynä voisi olla se, että kennelliiton johto on viimeinkin ryhdistäytynyt ja tehnyt sen mikä olisi pitänyt tehdä jo paljon aikaisemmin.

Toinen mahdollinen selitys mairittelee yhtä vähän kennelliiton johtoa... jos siis eroaminen tapahtuukin protestina perustelluista ja hyväksyttävistä syistä kennelliiton johdon toimille.

Kuka tietää :-)

Kennelliiton uutinen:

Henkilömuutoksia Showlink Oy:ssä

Espoo, 26.11.2010 - Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy:n toimitusjohtaja Kirsi Nummela ja varatoimitusjohtaja Olli Rahi ovat irtisanoutuneet tehtävistään niin, että heidän palvelusuhteensa Showlink Oy:ssä päättyy 30.1.2011. Heidän vastuullaan on vielä mm. Messukeskuksen Helsinki Winner- ja Voittaja -näyttelytapahtuma joulukuussa 2010.

Showlink Oy:n hallitus on 26.11.2010 alkaen nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi Pekka Ala-Jaakkolan, joka hoitaa tehtävää oman toimensa ohella. Palvelujohtajaksi yhtiöön on määräaikaisena nimitetty Riitta Niemelä.

Lisätietoja:

Pekka Ala-Jaakkola
Toiminnanjohtaja
Suomen Kennelliitto
Puhelin: (09) 887 300
 
Helena Suni
Showlink Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Puhelin: 050 324 1779

 www.kennelliitto.fi/FI/kennelliitto/uutiset/2010/26112010_showlink_henkilostomuutoksia.htm